Veelgestelde vragen

 

Ik wil niet 4 afstanden zwemmen, is dat ook mogelijk?

Ja, het is ook mogelijk om je in te schrijven voor minder dan 4 afstanden. Het is dan niet mogelijk om de finale te zwemmen.

Zijn mijn tijden die ik individueel zwem officieel?

Ja, de zwemafstanden die je zwemt worden officieel geregistreerd. Deze tijden hebben we ook nodig om op basis van Fina punten de deelnemers van de finale te kunnen bepalen

Worden er dit jaar weer teams samengesteld

Vorig jaar hebben de teamindelingen veel gevraagd van vrijwilligers, coaches en organisatie. Daarom zullen we dit jaar niet meer in teams werken. Je zwemt de Ranomi Cup onder begeleiding van jouw vereniging/coaches. We proberen wel natuurlijk zoveel mogelijk minioren bij elkaar te krijgen tijdens deze wedstrijd.

  Is het een korte- of lange baan wedstrijd?

  De Ranomi Cup is een korte baan wedstrijd in het Hofbad in Den Haag. Wij hebben hier bewust voor gekozen.

  Wordt er geselecteerd op tijd (PR) om je te kunnen plaatsen?

  Nee, we proberen iedereen die zich inschrijft te plaatsen voor de Ranomi Cup. Met de indeling van de team houden we rekening met eerder gezwommen tijden om het zo leuk en eerlijk mogelijke wedstrijd te maken.

  Bij eerdere edities van de Ranomi Cup was het mogelijk om merchandise te kopen (badmuts, t-shirt, bidon). Is dat dit jaar ook weer het geval?

  Ja, in het Hofbad is een stand aanwezig van Robsport die samen met Arena een speciale lijn heeft ontwikkeld met hoogwaardige producten.